Från och med den 1 december behöver du vaccinationsbevis för att besöka oss. Detta till följd av regeringens beslut att arrangörer av offentliga tillställningar med mer än 100 personer antingen måste tillämpa publikrestriktioner eller endast tillåta besökare med vaccinationsbevis till sina evenemang. Vi kommer också att begära ID av alla över 18 år för att kontrollera att namnet på vaccinationsbeviset stämmer överens med ID-handlingarna.

Vaccinationsbevis krävs för samtliga besökare utöver nedan undantag;

  • Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år. Är du tonåring under 18 år, behöver du kunna visa upp id som bekräftar att du inte fyllt 18 år.
  • Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Läs mer på regeringens hemsida. Personer som inte kan vaccinera sig av medicinska skäl ska kunna visa upp ett läkarintyg i stället.

Skaffa covidbevis
För att skaffa covidbevis kan du antingen ladda ner ett digitalt bevis på din mobiltelefon eller ladda ner en blankett och skicka till E-hälsomyndigheten.

Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se eller gå direkt in på www.covidbevis.se för att ladda ner bevis.

Kontroll vid dörren
Vaccinationsbevisen och ID kontrolleras vid entrén i Folkets Hus och på Röda Kvarn.

Kontakta oss

Hitta till oss

Lidköpings Folkets Hus, Stenportsgatan 17

Röda Kvarn, Torggatan 8

0510-210 23

info@folketshus-lidkoping.se